Resultaten voor akoestisch

 
akoestisch
Wat is akoestische isolatie? Akoestiekwinkel.nl.
Bronnen van luchtgeluid zijn bijvoorbeeld de TV, stemmen, luidsprekers, windgeruis en akoestisch instrumenten. Het akoestisch isoleren van luchtgeluid doet u door het toepassen van geluidsisolatie, vaak zware materialen met een hoge densiteit, vaak in combinatie met geluidsabsorptie. Contactgeluid wordt verspreid door trillingen in materie.
Akoestisch CC Nederland B.V.
JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Persoonlijk technisch advies. Snelle levertijd uit eigen voorraad. Ga naar de inhoud. Toggle Nav Toggle Nav. Bel 079 82 000 20.
Direct een goede akoestiek in je ontwerp Het Stille Verzet.
Daarnaast weten wij dat akoestiek vaak als lastige materie beschouwt wordt, en geven wij graag duidelijke informatie zodat we samen komen tot een spectaculaire oplossing; een oplossing die akoestisch de enige juiste is én een super mooie toevoeging aan de ruimte.
akoestisch
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Akoestiek verbeteren? Plameco plafonds.
Het akoestisch plafond is een spanplafond dat is voorzien van een geluidsabsorberende laag tussen het originele plafond en het Plameco plafond. Het zorgt ervoor dat de weerkaatsing van het geluid in de ruimte sterk gereduceerd wordt, tot wel 90 procent.
Akoestisch rooster geluiddempende ventilatieroosters Storax.
De akoestische ventilatieroosters zijn vervaardigd uit geëxtrudeerde aluminium profielen en voorzien van een niet brandbare akoestische vulling. Het rooster is blind bevestigd en kent een strak design. Dit maakt deze akoestische roosters dé oplossing voor geveltoepassingen waarbij de roosters onderdeel zijn van het gevelbeeld, zoals bijvoorbeeld in de appartementenbouw.
Akoestisch pleisterwerk: geluidsabsorberende pleisterlaag Acosorb.
Het pleisterwerk bestaat uit een akoestisch plaatmateriaal dat naadloos afgewerkt wordt met een akoestische transparante pleisterlaag. Hiermee wordt geluidsenergie afgebroken en ontstaat er een prettig akoestisch klimaat. Acosorb akoestisch pleisterwerk is beschikbaar in twee verschillende diktes van 3 tot 32 mm, glad afgewerkt in een kleur naar keuze.
Akoestisch Iboma.
Dit wordt uitgedrukt in de R-waarde in decibellen. Hoe hoger, hoe beter de geluidsisolatie van het materiaal. De R w waarde geeft het gemiddelde over de verschillende frequenties. Iboma heeft diverse akoestische oplossingen. Alle producten Akoestisch. greenwalls akoestische waarde. 2021 Iboma Lopik.
Akoestisch plafond Warmteplan.
AcoustIQ Warmteplan heeft diverse mogelijkheden voor een akoestisch plafond. Hiermee kunnen we er bijvoorbeeld bij u op kantoor, in horeca, op scholen of in andere gebouwen voor zorgen dat iedereen rustig kan werken, of in rust kan genieten van de omgeving.

Contacteer ons