Op zoek naar architect?

 
architect
interieurarchitect
3bouw houtskeletbouw KMO van het jaar 2019 014 70 47 47.
Vanaf de prille beginfase denken wij mee met onze klant en leven ons in, in de noden en wensen van de bouwheer. Een kijkje gaan nemen op de toekomstige bouwplaats, meedenken met het ontwerp, sleutelen aan een budgetvriendelijke uitvoering, niets is ons te veel. 3bouw bouwt enkel woningen op maat. Zowel naar ontwerp, uitvoering en afwerking. Elke woning is een apart en nieuw project en wordt volledig op maat gemaakt naar uw wensen. Flexibiliteit in afwerking voor de doe-het-zelver. Van een ruwbouw in houtskelet tot een volledig afgewerkt project, alle soorten uitvoeringen en afwerkingen zijn mogelijk. Binnen enkele weken staat uw woning wind en waterdicht zodat de doe-het-zelver op een aangename manier en op eigen tempo zijn woning verder kan afwerken. Wat kan er gemakkelijker zijn voor de bouwheer dan zijn bouwmenu naar eigen wens, behoefte en budget à la carte samen te stellen? Ook dit is geen probleem voor 3bouw houtskeletbouw. Gratis inspiratieboek aanvragen. Bezoek onze 2 kijkwoningen. Bekijk onze realisaties. Bouwen van kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woningen in houtskeletbouw. Zone Reme 1. Tel: 014 70 47 47. Ma vrij: 8u 17u. Zaterdag en zondag na afspraak.
architect houtskeletbouw
Egide Meertens.
Iers Kruisstraat 60. T 012 45 30 70. M 0475 70 65 37 Egide. T 059 50 25 50. M 0475 70 65 37 Egide. Voor sollicitaties vragen wij een korte motivatie, cv en portfolio van recent werk te sturen per post.
architect groningen
Architects in Motion.
Deze zijn noodzakelijk voor het goed werken van een website. Met Google Analytics analyseren we anoniem de werking van de site en surfgedrag, zoals bezochte paginas, laadtijd, geprefereerde content, enz. Wij geruiken Vimeo om videocontent te streamen op deze website.
https://seopageoptimizer.nl/gratis-seo-check/seo-scan/
Op zoek naar architect? Vets Architectuur tot uw dienst.
Vets Architectuur staat voor het creatief, functioneel en duurzaam ontwikkelen van architectuurconcepten voor bouwprojecten van particulieren en professionelen. De architecten luisteren naar uw wensen en verwachtingen, denken met u mee en brengen alle aspecten van uw bouwproject in kaart, van ontwerp tot uitvoering.
BULK architecten.
Themanummer The Housing Experiment toont zowel betaalbare individuele woningen, als collectieve en sociale woonprojecten, zowel in een stedelijke als randstedelijke of rurale context. Projecten ook die getuigen van een zeker experiment met de woondroom of waaruit blijkt dat de architect de gangbare woontypologie in vraag stelt.
Assar Architects.
WZC SINT JOZEF. ZIEKENHUIS NOTRE-DAME DE GRÂCE Nieuwe Huid Gebouw. ZNA MIDDELHEIM CHIRURGISCH DAGZIEKENHUIS. ZNA MIDDELHEIM GERIATRIE. ZORGHOTEL / 4-STERRENHOTEL DRIE EIKEN. T KINDERPALEIS BEATA. Copyright 2020 Assar Architects Privacy policy. Auteursrechten Fotos Beelden Concept, Design: Salutpublic Development: Bien à vous.
LV-architecten Kwaliteitsvolle realisaties.
Skip to content. LV-architecten is een architectenkantoor gegroeid vanuit particuliere woningbouw. Doorheen de jaren is het portfolio aanzienlijk uitgebreid met een grote diversiteit aan projecten, als scholen, openbare gebouwen, kantoren en KMO-eenheden. LV-architecten kiest resoluut voor een open communicatie met klanten.
Blockoffice-Architecten Strakke architectuur.
SFEER EN GEZELLIGHEID. WELKOM BIJ BLOCKOFFICE-ARCHITECTEN. REALISATIES IN DE KIJKER. WONING TE ALKEN. WONING TE BEKKEVOORT. VILLA TE HERK-DE-STAD. BEKIJK MEER PROJECTEN VAN BLOCKOFFICE-ARCHITECTEN. Dave Grosemans, Bert Ruelens., Peter Postelmans en Bert Steegmans. Elegant en uniek. Onze passie is eindeloos.
architect Nederlands woordenboek Woorden.org.
Een architect Grieks: architektón: bouwmeester; archi: opper, tektón: hij die bouwt is een ontwerper van gebouwen, die dit ontwerp visualiseert op tekening zet en. beroep iemand die gebouwen en constucties ontwerpen. hij bedenkt en tekent een bouwwerk vb: welke architect heeft deze kerk ontworpen?
Home AVDK Architecten. AVDK Architecten.
Vives / Rhizo verpleegkunde Kortrijk. AVDK is op zoek naar gemotiveerde medewerkers. We zoeken een ir architect om ons team te versterken. Je komt terecht in een gedreven team, waar je al snel veel verantwoordelijkheid krijgt en zelf projecten kan uitwerken.

Contacteer ons