Meer resultaten voor bouwtekening

 
bouwtekening
Bouwdossier inzien van gebouwen en percelen Breda.
Als alle informatie beschikbaar is, krijgt u de documenten per e-mail toegestuurd. Inzien bouwdossiers ouder dan 1997. Bouwdossiers ouder dan 1997 worden bewaard in het Stadsarchief Breda. Op de website van het Stadsarchief Breda kunt u zien of een dossier aanwezig is.
3d bouwtekening maken
Bouwtekeningen Noord-Hollands Archief.
In de studiezalen van het Noord-Hollands Archief kunt u de bouwvergunningendossiers inzien die zijn overgedragen door de deelnemende gemeenten. De tekeningen die in het archief zitten kunnen niet ter plaatse gereproduceerd worden. Het is, onder voorwaarden, mogelijk het reproduceren van bouwtekeningen uit te besteden.
sunnyhome.info
Bouwtekening inzien Gemeente Renkum.
Verhuur leegstaande woning. Vliegen met drones. Home / Inwoners / Bouwen en verbouwen / Bouwtekening inzien. Bouwplannen van lopende of verleende omgevingsvergunningaanvragen kunt u inzien. Ook de informatie uit het pandenarchief kunt u inzien. Het inzien van bouwplannen van lopende omgevingsvergunningaanvragen is gratis.
Bouwtekening Gemeente Dantumadiel. Ga naar de homepagina Gemeente Dantumadiel.
De gemeente vraagt daarnaast om een tekening van de bouw of verbouw, inclusief een situatieschets. Nieuwe bouwplannen worden vermeld in een huis-aan-huisblad en op onze website. U kunt ze bekijken nadat de plannen bekend zijn gemaakt. U kunt bouwplannen en bouwtekeningen bekijken bij de gemeente.
Bouwtekening bouwplan Gemeente Heerenveen. Zoeken. Twitter. Facebook. RSS.
College van BW. U bent hier: Home Bouwen en vestigen Bouwtekening bouwplan. Wilt u bouwtekeningen inzien van uw woning of pand? Of sonderingen, bodemgegevens of milieudossiers bekijken van een perceel? U kunt ze digitaal aanvragen via een formulier. Hoe werkt het?
Bouwtekening Digitaal Wij maken woondromen zichtbaar!
Hustinxstraat 54 6512 AE Nijmegen. Kennisbank Bouwtekening Digitaal. Bouwtekening Digitaal blog. 2019 Bouwtekening Digitaal Bijen Kvk-nummer: 75576430. Bouwtekening Digitaal maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert. Klik op akkoord als je hiermee instemt.
Bouwplannen en bouwtekeningen inzien.
Voor digitaal contact kunt u gebruik maken van het Online contactformulier. Wanneer kan ik een bouwtekening of bouwplan inzien? De voorwaarden voor het inzien van bouwplannen en bouwtekeningen zijn.: Van bestaande bouwwerken kunt u altijd de plannen en tekeningen inzien.
Bouwtekeningen Haags Gemeentearchief.
Niet alle bouwtekeningen zijn bewaard gebleven. Als het nummer in de lijst voorkomt, kunt u de bouwtekening uit depot aanvragen en op microfiche op de studiezaal bekijken. Originele bouwtekeningen zijn vanwege hun kwetsbaarheid helaas niet beschikbaar. Periode 1899-1988: gesloopte panden.
Gooi en Vecht Historisch Hilversumse bouwtekeningen online.
Sinds 14 mei publiceert het Streekarchief Gooi en Vechtstreek online de Hilversumse bouwtekeningen uit de periode 1900-2000. Voor elk gebouw in Hilversum waarvoor in de vorige eeuw een bouwvergunning is verleend, zijn destijds ook bouwtekeningen ingeleverd bij de gemeente. De eerste bouwtekening uit 1893 voor een middelbare school aan de Dalweg 11 te Hilversum.

Contacteer ons