Zoeken naar breien

 
breien
Nieuwe warme plaid met patroon om zelf te breien DIY Goodlives. Bloglovin. Facebook. Instagram. Pinterest. Bloglovin. Facebook. Instagram. Pinterest.
Nieuwe warme plaid met patroon om zelf te breien DIY. 3 december 2016 By Claudi@ 2 Reacties. In de winter vind ik het wel lekker om op de bank te zitten, tv te kijken en tegelijkertijd een lekker warm plaidje te breien of te haken.
breien/vervoeging WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. vervoeging van de bedrijvende vorm van breien. onbepaalde wijs kort lang. te zullen breien. te hebben gebreid. gebreeën zullen hebben. gebreeën te zullen hebben. onvoltooid deelwoord voltooid deelwoord gebiedende wijs aanvoegende wijs. aantonende wijs enkelvoud meervoud.
Sneller, eenvoudiger en ergonomisch breien Hobbydoos.nl.
Steeds meer breisters stappen over op de continentale breitechniek: breien met de draad in de linkerhand en de naalden los in de handen. Als je het breien met rechts hebt geleerd, lijkt continentaal breien onhandig en moeilijk, maar dit is echt een vooroordeel omdat je het zo gewend bent.
Breien Archives NL La Maison Victor.
Welkom bij jouw creatieve community. Lees onze creatieve blogartikels, raadpleeg de patroonbibliotheek, krijg en geef advies met handige tips tricks, ontdek exclusieve kortingen op onze shop en zoveel meer. Het is bovendien volledig gratis. Klik hieronder en krijg meteen volledige toegang tot onze website.
brij / brei Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Brei en brij zijn verschillende woorden met ook een verschillende betekenis. Brei is een vorm van het werkwoord breien: met breinaalden kledingstukken e.d. maken van wollen of katoenen draad. Ook komt brei, als stam van breien, voor als eerste deel van samenstellingen met breien.
Handige breitip: met twee draden tegelijk breien.
Je hebt evenveel nodig als de hoeveelheid die je zou gebruiken om met één draad te breien. Je moet namelijk minder steken opzetten omdat je wol dikker is, dus gebruik je per rij ook minder wol dan wanneer je met een draad meer steken moet breien.
Het Vlaams woordenboek breien.
Wees welgekomen Willekeurig Top woorden Recent. Onze databank bevat de volgende beschrijvingen van breien." sterk ww, bree, gebreeën. in het Brabants sprekend gedeelte van Vlaanderen is breien een sterk werkwoord. Van Dale 2018 breien, overgankelijk werkwoord breide, heeft gebreid. Ik heb een nieuwe pull voor u gebreeën.
Simply Breien tijdschriften met breipatronen en haakpatronen zelfmaakmode patroon online.
Simply breien nummer 4 2017. Sorteer op Positie. Van hoog naar laag sorteren. Naaipatronen.nl is al ruim 15 jaar dé specialist op het gebied van naaipatronen. In onze webshop vind je het grootste aanbod van naaipatronen in Europa met ruim 50 patronenmerken van alle grote modehuizen.
Een sjaal breien in 30 minuten? Dat kan, en je hebt er niet eens breinaalden voor nodig!
Doe Het Zelf. Een sjaal breien in 30 minuten? Dat kan, en je hebt er niet eens breinaalden voor nodig! Een sjaal breien in 30 minuten? Zodra de temperatuur gaat dalen en de bladeren beginnen te verkleuren, hebben wij alleen nog zin in één ding: breien.

Contacteer ons