Meer resultaten voor architect

 
architect
Houtskeletbouw van LivingWood is hot.
In de linkerwoning zorgt een warmtepomp voor verwarming en warm water. Rechts gebruiken we een condensatieketel op gas met vloerverwarming op het gelijkvloers en radiatoren op de verdiepingen. Het water wordt in dat woningdeel opgewarmd door zonnepanelen. Van de vooroordelen waarmee houtskeletbouw vroeger kampte, is al lang geen sprake meer. De meeste verzekeringsmaatschappijen rekenen dezelfde premies aan als bij een traditioneel gebouwd huis. Er is dus hoegenaamd geen sprake van een verhoogd risico. Livingwood biedt voordelen die de concurrentie nauwelijks kan evenaren. Onze ateliers zijn vlakbij, legt Johan uit. Wie het kijkhuis komt bezichtigen kan ook de productieafdeling bezoeken. Bovendien produceert Livingwood buiten de chape, de elektriciteit en de loodgieterij, alles zélf. Daardoor hebben wij het proces veel beter onder controle. Voorspelbaarheid maakt bij Livingwood geen schijn van kans. Wij werken niet met voorgekauwde plannetjes. Aan de hand van een persoonlijk gesprek proberen we een woning te ontwerpen waarvan de klant zelf de vorm en de afwerking bepaalt, rekening houdend met zijn budget.
Onderwijskiezer.
Architect bouw M/V/X. Wat is, wat doet een architect bouw? Je ontwerpt nieuwe woningen, kantoren, fabrieken enz. en maakt ontwerpen voor verbouwingen, renovaties of restauraties. Je maakt technische tekeningen van het uit te voeren ontwerp. Je stelt de beste technische oplossing voor, overeenkomstig de wensen van de opdrachtgever en de vereisten van urbanisatie en milieu. Je controleert de werkzaamheden en leidt eventueel een ploeg van ingenieurs, architecten en bouwkundig tekenaars. Welke studierichting/opleiding moet of kan je volgen om Architect bouw te worden? Meer info
vacature
Home Vlassak Architects.
VlassakArchitects staat voor exclusieve villabouw met een evenwichtig samenspel tussen landelijk wonen en moderne architectuur. Gelegen te Kontich, ANTWERPEN is VlassakArchitects met zijn intensief persoonlijke begeleiding en transparante werkwijze de ideale partner voor al uw bouwplannen. Dankzij de vrijblijvende samenwerking en de jarenlange expertise van architect Pieter Vlassak geniet u zorgeloos van de weg naar uw droomwoning. Zo staat VlassakArchitects garant voor een blijvend positieve meerwaarde in uw leven. Benieuwd naar meer? Ontdek VlassakArchitects of download het moodbook en kom alvast in de mood! Download het Moodbook. Dag" Pieter: De eiken balken zijn vandaag geplaatst. Om de exacte woorden van Stefanie te gebruiken ze" zijn bangelijk superieur sjiek. Bedankt om deze aan te raden." Bernard Chantal LUCAS-VAN DYCK. Up-to-date" smaak, evenwichtige beslissingen en delicate, verantwoorde keuzes liggen aan de basis van de omvorming van een verouderde dubbelwoonst tot een uniforme, perspectiefvolle villa met mooie ruimten, overgoten met daglicht. Pieter Vlassak heeft oog voor het dikwijls uiterst moeilijk compromis tussen het bouwkundige en het esthetische, zeker wanneer het gaat om het herschapen van atmosfeer en stijl. meer informatie
vacature
Architect Assistentie, uw partner voor het uittekenen van voorontwerpen, bouwaanvragen, uitvoeringsplannen en meetstaten - Home.
We bieden ondersteuning in uitvoerend tekenwerk waaronder het uittekenen van voorontwerpen, bouwaanvragen en uitvoeringsplannen door de architect aangeleverd. Daarvoor maken we gebruik van het softwareprogramma Revit Architecture. De plannen kunnen dan onmiddellijk in 3D bekeken worden en in 3D-visualisatietekeningen omgezet worden.
aannemer arnhem
Architect worden? Zo neem je een voortreffelijke start - Xerius.
Xerius begeleidt jou stap voor stap door het hele proces. Zo kan jij echt focussen op je passie: bouwen aan je carrière als architect. Start als zelfstandig architect. Teken je stage uit. Wie in België een carrière als architect wil opbouwen, moet zich inschrijven bij de Orde van Architecten.
architect den haag
Vacatures Architect Ontwerper 207 jobs op VDAB.
Konvert Office is voor zijn klant, een KMO met meer dan 40 jaar ervaring in maatwerk, die zowel de verkoop als de volledige productie zelf in handen heeft op zoek naar een Productontwerper Interieurarchitect.Job-Inhoud: Je neemt initiatieven. Architect - Ontwerper.
vacature
Heeft u een architect nodig? - Omgevingsloket.
Als een melding of vergunning wel nodig is, dan is de medewerking van een architect ook nodig, tenzij het gaat om een type ingreep die bij besluit van de Vlaamse Regering werd vrijgesteld. De volledige lijst staat in het besluit van de Vlaamse Regering dat ingrepen vrijsteltvan de medewerking van een architect.
beeldenfabriek.nl
Architect Gent voor renovatie en nieuwbouw.
Lees meer over onze aanpak. verbouwen en renovatie van bestaande panden. houtskeletbouw op maat. nieuwbouwen van gezinswoningen. aanvraag van een functiewijziging. opmaak van een regularisatiedossier. het oprichten van een meergezinswoning. bouwen van industriegebouwen en kantoorgebouwen. herindelen van woning, kantoren of handelsruimtes.
architect groningen
Beroep Architect.
projecten binnen het budget afwerken lesinhoud voorbereiden historische architectuur contracten beheren meubeltrends bouwmaterialensector behoud van architectonische vormen contacten onderhouden met lokale overheden advies geven aan wetgevers specifiek interieurontwerp ontwikkelen natuurkunde in lesmateriaal voorzien toezicht houden op bouwprojecten klanten advies geven over bouwmaterialen projectbeheer tuinarchitectuur communiceren met bouwvakkers bestaande ontwerpen aanpassen aan gewijzigde omstandigheden werkschema's' volgen deelnemen aan overheidsaanbestedingen rechtsstelsels voor de bouwnijverheid naar harmonieuze bouwwerken streven houtsoorten voor meubelen energie-efficiëntie communiceren met de bewoners wiskunde energieneutraal ontwerp van gebouwen energieprestaties van gebouwen topografie technische beginselen bouwmaquettes maken gevolgen voor het milieu beoordelen aanbestedingsprocedures uitvoeren technische expertise leveren naleving van parameters in bouwprojecten volgen cartografie schone kunsten ervoor zorgen dat de deadline van het bouwproject wordt nagekomen gespecialiseerde ontwerpsoftware gebruiken een professioneel netwerk ontwikkelen aanvragen voor bouwvergunningen voorbereiden Loopbaanperspectief. Het beroep architect behoort tot de beroepsgroep Architecten.
Starten als zelfstandig architect? Zo pak je het aan in 5 stappen.
de optimalisatie van je inkomsten: de inkomsten van een architect zijn 'baten, waardoor het zogenaamde 'kasstelsel' van toepassing is. Dat levert je mogelijk een fiscaal voordeel op in je startjaar, maar enkel een specialist weet hoe de vork exact in de steel zit.

Contacteer ons