Op zoek naar architect?

 
architect
Egide Meertens.
Iers Kruisstraat 60. T 012 45 30 70. M 0475 70 65 37 Egide. T 059 50 25 50. M 0475 70 65 37 Egide. Voor sollicitaties vragen wij een korte motivatie, cv en portfolio van recent werk te sturen per post.
Architects in Motion.
Deze zijn noodzakelijk voor het goed werken van een website. Met Google Analytics analyseren we anoniem de werking van de site en surfgedrag, zoals bezochte paginas, laadtijd, geprefereerde content, enz. Wij geruiken Vimeo om videocontent te streamen op deze website.
Op zoek naar architect? Vets Architectuur tot uw dienst.
Vets Architectuur staat voor het creatief, functioneel en duurzaam ontwikkelen van architectuurconcepten voor bouwprojecten van particulieren en professionelen. De architecten luisteren naar uw wensen en verwachtingen, denken met u mee en brengen alle aspecten van uw bouwproject in kaart, van ontwerp tot uitvoering.
BULK architecten.
De stad Antwerpen staat centraal in een eerste reeks films. Deze reeks, die tot stand kwam met steun van het Vlaams Architectuurinstituut en Flanders House, zal zowel films bevatten over recente gebouwen in Antwerpen als stadsbrede thema's. Lezing van Koen Van Bockstal over drie projecten die BULK architecten ontwierp in Antwerpen: Dag en nachtopvangcentrum voor daklozen Pension Van Schoonhoven, geïntegreerd kleuter en huisvestingsproject Madeleine en Bouwblok gezinsvriendelijk wonen Cadix A4.
Assar Architects.
WZC SINT JOZEF. ZIEKENHUIS NOTRE-DAME DE GRÂCE Nieuwe Huid Gebouw. ZNA MIDDELHEIM CHIRURGISCH DAGZIEKENHUIS. ZNA MIDDELHEIM GERIATRIE. ZORGHOTEL / 4-STERRENHOTEL DRIE EIKEN. T KINDERPALEIS BEATA. Copyright 2020 Assar Architects Privacy policy. Auteursrechten Fotos Beelden Concept, Design: Salutpublic Development: Bien à vous.
LV-architecten - Kwaliteitsvolle realisaties.
Skip to content. LV-architecten is een architectenkantoor gegroeid vanuit particuliere woningbouw. Doorheen de jaren is het portfolio aanzienlijk uitgebreid met een grote diversiteit aan projecten, als scholen, openbare gebouwen, kantoren en KMO-eenheden. LV-architecten kiest resoluut voor een open communicatie met klanten.
Blockoffice-Architecten Strakke architectuur.
SFEER EN GEZELLIGHEID. WELKOM BIJ BLOCKOFFICE-ARCHITECTEN. REALISATIES IN DE KIJKER. WONING TE ALKEN. WONING TE BEKKEVOORT. VILLA TE HERK-DE-STAD. BEKIJK MEER PROJECTEN VAN BLOCKOFFICE-ARCHITECTEN. Dave Grosemans, Bert Ruelens., Peter Postelmans en Bert Steegmans. Elegant en uniek. Onze passie is eindeloos.
architect Nederlands woordenboek Woorden.org.
Vraag Antwoord voor je slimme speaker. Is het de architect of het architect? Het is de architect, want architect is mannelijk. Als je het aanwijst is het die architect. Wat is het meervoud van architect? Het meervoud van architect is architecten.
Home AVDK Architecten. AVDK Architecten.
Vives / Rhizo verpleegkunde Kortrijk. AVDK is op zoek naar gemotiveerde medewerkers. We zoeken een ir architect om ons team te versterken. Je komt terecht in een gedreven team, waar je al snel veel verantwoordelijkheid krijgt en zelf projecten kan uitwerken.

Contacteer ons