Meer resultaten voor xenos

 
xenos
Xenos Wikipedia.
Xenos is een Nederlandse winkelketen, gespecialiseerd in de verkoop van meer of minder exotische massagoederen. Xenos is opgericht te s-Hertogenbosch in 1973 als onderdeel van de SHV groep na hun overname van De Gruyter in 1971. 1 2 De Xenos werd opgezet volgens een kruideniersformule, en is in 1989 overgenomen door Blokker Holding.
Xenos The Line.
Maar zoals het begrip retail 45 jaar geleden was, is het tegenwoordig al lang niet meer. Zo dienden we de winkelformule te herpositioneren, zodat deze past bij de tijd, het karakter van Xenos én de verwachtingen en behoeftes van de consument.
Xenos Stadshart Zoetermeer.
Ben jij ook gek op meubels, woondecoratie, servies en andere producten met een verhaal? Dan ben je bij Xenos aan het juiste adres. Bij Xenos shop je de mooiste kasten, relaxte hangstoelen, handige pedaalemmers en heel veel voor het huishouden.
ZEISS XENOS CMM De referentie.
ZEISS XENOS is standaard beschikbaar met de VAST gold referentietaster van ZEISS. Tijdens de ontwikkeling van ZEISS XENOS werd deze krachtige sensor van ZEISS verder geoptimaliseerd voor betere nauwkeurigheid en herhaalbaarheid. De stijvere verbinding met de schacht van ZEISS XENOS is ook nieuw.
BIEN Innovation Xenos strategiesessie, productconcepten, styleguide, communicatie, winkel.
BIEN begeleidde de strategiesessies met de directie en legde dat vast in de nieuwe merkstrategie. Daarna werd deze strategie, na workshops met inkoop en communicatie, door BIEN vertaald naar een styleguide en communicatiegrid, productconcepten en een volledig nieuw communicatie en winkelbeeld Duitsland.
Xenos sluit filiaal in Geleen De Limburger.
Dit keer sluit Xenos de deuren aan de Markt. Xenos zit boven supermarkt Jan Linders bij de voetgangersuitgang van de parkeergarage aan de Markt. Volgens een Xenos-woordvoerder loopt het huurcontract af en is ervoor gekozen de winkel nu te sluiten.
Xenos Winkelcentrum Nova.
woensdag 9.00 18.00 uur. donderdag 9.00 21.00 uur. vrijdag 9.00 18.00 uur. zaterdag 9.00 18.00 uur. koopzondag 12.00 17.00 uur. Xenos biedt producten om van jouw moment iets Xtra's' te maken. Altijd voor een lage prijs, ongewoon leuk Xenos inspireert.
Xenos RetailNews.
Eén grote puinhoop was het bij Xenos toen Linda Keijzer in 2018 de boardroom betrad. Na een absurd eerste half jaar lag er een fundament voor het vernieuwde Xenos en weer drie jaar later zien de resultaten er rooskleuriger uit.
Xenos: van avontuurlijke hippiewinkel tot sterfhuis RTL Nieuws.
Maar begin jaren tachtig krijgt Xenos een knauw, als het hippietijdperk afloopt. De oorspronkelijke klanten van Xenos trouwen alsnog, krijgen kinderen, knippen hun haar af, stoppen met het dragen van sandalen en India-jurken, en vervangen hun houten bistro-borden door burgerlijk serviesgoed van aardewerk, aldus het boek De Eeuw van Blokker.

Contacteer ons