Resultaten voor kinderfeestje

 
kinderfeestje
Het leukste kinderfeestje organiseren vanaf 995, euro p.p.
070 392 75 76 Offerte teamuitje Offerte kinderfeestje Menu. Slecht weer programma. Wat kost een groepsuitje? Wat kost een kinderfeestje? Wat kost een vrijgezellenfeest? Bedrijfsuitje op het strand. Bedrijfsuitjes winterse activiteiten. Wat kost een bedrijfsuitje? Jump, Move and Dance. Slecht weer programma. Wat kost een groepsuitje? Wat kost een kinderfeestje? Wat kost een vrijgezellenfeest? Bedrijfsuitje op het strand. Bedrijfsuitjes winterse activiteiten. Wat kost een bedrijfsuitje? Jump, Move and Dance. Het leukste kinderfeestje organiseren. Kinderfeestjes vanaf 995, euro p.p. Ga voor het aller gaafste kinderfeestje met Evorsa! Onze stoere kinderfeestjes zijn de perfecte mix van sport, teambuilding en plezier. Wij gebruiken alleen de allerbeste materialen en altijd onder toeziend oog van professionele topsportinstructeurs. No boring stuff! Succesformule voor een perfect kinderfeestje. Met de succesformule van Evorsa gaat het gegarandeerd een actief kinderfeestje worden. Wij organiseren actieve teamuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, schooluitjes en stoere kinderfeestjes in Den Haag en bij mooi weer op het strand van Scheveningen. Sportief of niet.
Kinderfeestje Thialf.
Het schaatsfeestje is voor kinderen t/m 12 jaar en vindt plaats tijdens de recreatie uren. Vraag hier je feestje aan! Je kunt voor je kinderfeestje bij Thialf ook een passende uitnodiging versturen! Kijk hieronder bij de afbeeldingen voor een voorbeeld.
Overdekt speelparadijs KidZcity Utrecht.
Vier je kinderfeestje op dinsdag of donderdag. Dan is het buiten de officiële schoolvakanties van Midden en Noord Nederland lekker rustig. Neem de huisregels nog even door zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Voordelen van een kinderfeestje in KidZcity.
Vier jouw kinderfeestje bij Monkey Town!
Monkey Town biedt verjaardagsarrangementen voor ieder budget die aangevuld kunnen worden met leuke extra opties, zoals tussen het spelen door proosten met kinderchampagne of gezellig taart eten. Boek ons instaparrangement Monkey Party voor een fantastisch kinderfeestje, een Monkey Party Deluxe voor extra beleving dit arrangement wordt het meest geboekt door onze gasten!
Kinderfeestjes Een onvergetelijke verjaardag Beekse Bergen.
Kies uit verrassend leuke kinderfeestjes en sluit de dag af met een feestmaal! Samen op avontuur in Beekse Bergen. Vier je verjaardag samen met de giraffen en sluit de dag af met een spannende jeeprit door het Safaripark. Ontdek kinderfeestje giraffe.
Kinderfeestjes De Boetzelaer.
Verrassing voor de jarige! De kosten voor het discokinderfeestje zijn 1650, p.p. Ook kan je kiezen voor een zeemeerminfeestje. Check hier de volledige informatie. Kinderfeestjes disco kinderfeestjes en zeemeermin kinderfeestjes kunnen op dit moment alleen telefonisch gereserveerd worden via 0174-28 66 10.
Speciale verjaardag? Vier je kinderfeestje in Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark.
Ontmoet de reuzenpanda's' Wu Wen en Xing Ya, sta neus aan neus met de ijsberen, verwonder je over de Afrikaanse leeuwen, hang het feestbeest uit in RavotAapia, word als jarige op een wel héél bijzondere manier verrast en ga met de spannende speurtocht zelf op zoek naar de bewoners van het dierenpark. De jarige als middelpunt op het kinderfeestje.
Kinderfeestje Almeerderhout, Stadsbossen Almere.
Kinderfeestje Buitencentrum Almeerderhout. Ben jij binnenkort jarig en wil je een actief of creatief verjaardagsfeestje geven in de buitenlucht? Vier het bij Staatsbosbeheer in Buitencentrum Almeerderhout. Kom eerst binnen je cadeautjes uitpakken en ga daarna met al je vriendjes/vriendinnetjes het bos in!
Kinderfeestje All in Echt Indoor kinderfeestjes.
Alle kinderfeestjes zijn allemaal inclusief ontvangst met iets lekkers, het hele feestje onbeperkt ranja en afsluitend frietjes met mini snacks en saus. Zie hierboven ons divers aanbod. Alle hierboven genoemde kinderfeestjes zijn uitsluitend te reserveren op woensdagen voor kinderen t/m 12 jaar. Kinderfeestje op een andere dag? Dan kunt u uiteraard wel gewoon de activiteiten boeken!

Contacteer ons