Resultaten voor schuifdeuren

 
schuifdeuren
Schuifdeur - Wikipedia.
Het frame bestaat uit hout, metaal of kunststof. Bij een lichte schuifdeur, zoals de Japanse shoji, glijdt het frame in een uitsparing in de dorpel. Zwaardere constructies staan op rollen die op een in de dorpel gelegen rail lopen, of hangen aan de bovenzijde aan rollen die op een rail lopen. Het frame wordt bespannen met papier shoji, of wordt bedekt met plaatmateriaal, bijvoorbeeld metaal of hout spaanplaat, triplex In Nederlandse woningen werden schuifdeuren wel voorzien van glas in lood -ruiten.
Schuifdeuren Bruynzeel Industrieel.
Stijlvolle en originele deuren. Naast het feit dat schuifdeuren een praktische oplossing zijn, zorgen ze ook voor sfeer in het interieur: een toegevoegde waarde aan het huis wat de toon zet voor de rest van de inrichting. Net zoals andere deuren, passen schuifdeuren precies in de stijl van de rest van de woning. Ze kunnen een moderne industriële uitstraling geven door middel van strakke lijnen en glazen panelen die natuurlijk licht doorlaten. De zwarte metalen profielen van de deuren met glas zijn typerend voor de populaire industriële stijl en geven karakter aan de inrichting. Een stijlvolle en originele keuze. Dubbele of enkele schuifdeuren? Afhankelijk van de ruimte, de grootte van het deurgat en de wens van de klant, kan gekozen worden voor dubbele of enkele schuifdeuren van Bruynzeel Industrieel. Beiden stralen klasse en originaliteit uit, maar de dubbele schuifdeur gaat nog een stapje verder. Bij de keuze voor een dubbele schuifdeur worden twee railsystemen tegen elkaar gemonteerd, waar de deuren aan komen te hangen. Wanneer de schuifdeuren glazen oppervlakken hebben, wordt de illusie van een grotere ruimte gecreëerd.
Stalen schuifdeuren GewoonGers Schuifdeuren met glas.
Een schuifdeur klapt niet per ongeluk dicht als het tocht. Door stalen schuifdeuren met een wand te combineren, deel je een kamer in 2 gedeeltes op zonder licht en ruimte te verliezen. Kies jouw schuifdeur. GewoonGers is er voor ieder interieur.
Loftdeur.nl Dé winkel voor Stalen binnendeuren Houten schuifdeuren.
It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website. Autumn Sale bij Loftdeur! Profiteer tijdelijk nog van 100 euro extra korting op onze stalen schuifdeur of stalen scharnierdeur met deurklink! Stalen standaard deuren. Stalen maatwerk deuren.
Automatische schuifdeuren Elektrisch openen van deuren FAAC BV.
Lees meer hierover in onze privacy- en cookieverklaring. Entree- en Winkeldeuren. Toegangscontrole voor voertuigen. Toegangscontrole voor voetgangers. Beveiligings- en toegangspoorten. FAAC TM2 Mechanische motoren. FAAC TM2 Plug Play motoren. FAAC TM2 Elektronische motoren. Vind uw buismotor dealer. Kwaliteit en certificeringen. Automatische schuifdeuren zijn ideaal voor verschillende soorten panden: van winkels en kantoren tot ziekenhuizen en aangepaste woningen. Deze elektrische deuren opent u niet handmatig en bieden direct doorgang waardoor de doorstroom van alle pandgebruikers en -bezoekers versoepelt. Daarnaast zijn automatische schuifdeuren energiezuinig én maken ze een pand veiliger en laagdrempeliger te betreden. Automatische schuifdeur standaard. Ons standaard en meest toegepaste profiel, geschikt voor binnen- en buitensituaties. Automatische schuifdeur Slank. Een slanker profiel zorgt voor een transparantereuitstraling.
Schuifdeuren - Bouwcenter Baauw.
Klik hier om zelf uw maatwerkkast te ontwerpen. Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Door hiervan gebruik te maken ga ik akkoord met het verzenden van mijn e-mailadres naar Bouwcenter Baauw.
Glazen schuifdeuren buiten? Glazen schuifdeur voor elke overkapping.
Daarom bieden we ook een glazen schuifdeur op maat aan: een glas schuifdeur in smallere breedtes, zodat de opening goed en netjes gevuld kan worden met keurige overlapping. U ziet, ook een glazen schuifdeur op maat is onmisbaar in ons assortiment.
Schuifdeuren - Hang- en sluitwerk en deuren.
MINDER FILTERS Filters. Schuifdeuren onder schuivend. Producten zonder prijs. Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om actuele prijzen te tonen in onze Webshop. Mogelijk kunnen we helpen via onze vestigingen Wij werken hard aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Schuifdeuren op maat met volle of glazen panelen.
Het gammavarieert van glazen schuifdeuren met een ruime keuze aan glassoortentot volledig afgewerkte volle" schuifdeurpanelen. De volle schuifdeurenworden opgebouwd uitaluminium, Resopal Massiv 3mm HPL en een speciale PU-samenstelling om een vlak en stabiel deurpaneel te garanderen.Anywayschuifdeuren zijnsteedsvolledigafgewerkt, waardoor zedus onderhoudsvriendelijk, kleurvast enzeerkrasbestendig zijn.

Contacteer ons