Meer resultaten voor schuifdeuren

 
schuifdeuren
Schuifdeur kopen? HORNBACH - Schuifdeuren in elke stijl. Vinden.
We hebben systemen beschikbaar voor zowel houten schuifdeuren als glazen schuifdeuren. Je kan hierbij kiezen uit verschillende kleuren, bijv. wit zwart om de ruimte de gewenste stoere of juist warme uitstraling te geven! Er zijn verschillende mogelijkheden om een schuifdeur te monteren.
ikea
Glazen schuifdeur op maat Slijtvast onderhoudsvrij.
Zorgt voor veel lichtinval. Gemakkelijke overgang van binnen naar buiten. Soorten glazen schuifdeuren. Glazen Wanden Specialist levert en monteert verschillende glazen schuifdeuren van gerenommeerde merken zoals Weinor, Fiano Deponti, Sunparadise en Sunflex. De schuifdeuren zijn volledig zelf samen te stellen.
schuifdeuren
Terras schuifdeuren Voor kamers die overspoeld worden met licht heroal.
Aangezien de vleugels van een lift en schuifdeur meestal vrij groot en zwaar zijn voor een kamer die overspoeld wordt met licht, is motorisering aan te bevelen. Een schuifdeur wordt geopend of gesloten door deze eenvoudigweg te verschuiven zonder de vleugel op te tillen.
ikea
Schuifdeuren Top Deuren.
Plan een afspraak in Inplannen. Bent u op zoek naar schuifdeuren? Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw schuifdeuren. Heel veel inspiratie.
glazen
Houten tuin schuifdeur op maat Kozijnshop.nl Schuifdeuren van Hout.
Een tuin schuifdeur van hout heeft verschillende voordelen. Wanneer je kiest voor hout dan kan je de schuifdeuren in elke kleur dan ook bestellen. Ook na een aantal jaar kan je een andere verf kleur op je houten schuifdeuren toebrengen.
schuifdeuren
Schuifdeuren nodig? Bezoek Inter Chalet Bekijk Assortiment.
Voor schuifdeuren zijn veel verschillende varianten die kunnen afwijken in functie. Zo zijn er schuifdeursystemen voor kasten, maar ook voor een scheiding in bijvoorbeeld de woonkamer of om je zolderruimte te optimaliseren. We beschikken in Horst over alle mogelijke varianten.
douchecabines
Schuifdeursystemen met optimale ontwerpvrijheid Deurenspecialist BPZ.
brandwerende schuifdeur 30 minuten Brandwerende schuifdeur in de wand - 30 minutenHet ZORGPLUS in de wand systeem is aantoonbaar volgens NEN-EN 1634-1. Brandwerend schuifdeursysteem in de wand 60-minuten Schuifdeur in de wand - 60 minutenHet brandwerende schuifdeur voorde wand systeem van ZORGPLUS is aantoonbaar.
led inbouw spots
Schuifdeur: alle voordelen op een rij Bouwcenter.
Opgeruimd staat netjes! Een schuifdeur als roomdivider. Niet alleen in kleine vertrekken is een schuifdeur handig: ook voor grote, open ruimtes biedt deze deur een uitkomst. Met een schuifdeur verdeel je in een handomdraai jouw loft of open ruimte tot gezellige kamers.
schuifdeuren
Schuifdeuren voor stallen en loodsen - Dikkenberg Deuren bv.
Een schuifdeur neemt nauwelijks ruimte in en is bovendien aan vrijwel iedere constructie te monteren. We leveren schuifdeuren zowel rollend als hangend. Hangend heeft vaak de voorkeur omdat vuil op de grond minder invloed heeft. Is er geen goede constructie om de deur op te hangen, dan voeren we deze uit met een rail en looprollen. Onze BGS schuifdeuren zijn gemaakt van een aluminium profielenconstructie voorzien van vakken. De bovenste vakken worden standaard voorzien van glas en de onderste rij van panelen. Zowel het glas als de panelen worden door middel van aluminium glaslatten gemonteerd. Uiteraard zijn de vakken naar wens in te delen, bijvoorbeeld door een loopdeur toe te passen. Maar ook roosters of andere glassoorten zijn een optie. Lees meer over de BGS schuifdeur. Naast de beglaasde schuifdeuren leveren we ook paneel schuifdeuren.
schuifdeuren

Contacteer ons