Resultaten voor akoestische

 
akoestische
Akoestisch Iboma.
Dit wordt uitgedrukt in de R-waarde in decibellen. Hoe hoger, hoe beter de geluidsisolatie van het materiaal. De R w waarde geeft het gemiddelde over de verschillende frequenties. Iboma heeft diverse akoestische oplossingen. Alle producten Akoestisch. greenwalls akoestische waarde. 2021 Iboma Lopik.
Akoestische producten live chat.
Ze zijn zo gebouwd dat elke werknemer, klant of gast, hier geheel ongestoord maar in alle comfort kan telefoneren, overleggen of werken. Tevens hebben wij vele akoestische meubelen en elementen zoals en geluiddempende panelen of gordijnen, bureauschermen, roomdividers, akoestisch dempende kasten, fauteuils en banken met een hoge rugleuning en zelfs akoestische verlichting.
Akoestische panelen Kleedup.
Het akoestische materiaal is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken en geluidsdoorlatend printmateriaal. Op de achterkant zit een kunststof plaat die de middentonen dempt. Deze zorgt ervoor dat het akoestische effect van het paneel nog hoger is. Waarom is het akoestische materiaal bevestigd met dubbelzijdig tape?
Akoestiek verbeteren in kantoor, gymzaal, restaurant en woonkamer Allkoestiek.
Ben jij die enthousiaste montagemedewerker die graag goed verdient en 3 dagen per week vrij is? Solliciteer dan hier. 20 Akoestische kroonluchters toegepast in Jubileumzaal Universiteit Leuven. De afdeling bouwakoestiek van de Katholieke Universiteit Leuven rekent met de akoestische oplossingen van Allkoestiek.
Akoestische Vloeren - Forbo Flooring Systems.
De beste manier om het geluid te verminderen is bij de bron. Daarom zijn akoestische vloeren belangrijk als het gaat om het verminderen van ruis in gebouwen. Forbo Flooring is een specialist in akoestische vloeren met meer dan 32 jaar ervaring.
Akoestische voorzieningen Intermontage Maatwerk Interieurbouw.
Een akoestische voorziening zorgt ervoor dat het geluid in een ruimte wordt geabsorbeerd en dat de nagalmtijd korter wordt. Intermontage biedt verschillende mogelijkheden voor akoestische voorzieningen om er voor te zorgen dat de akoestiek in uw kantoren of andere ruimtes verbetert.
Akoestische toepassingen Armacell Netherlands.
De effectieve en veelzijdige akoestische producten van Armacell zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in wooncomplexen en voor facilitaire systemen en voorzieningen. Met onze uitgebreide pakketten voor optimale geluidsbeheersing kunt u snel en eenvoudig beantwoorden aan de vraag naar gezond wooncomfort.
Akoestisch pleisterwerk: geluidsabsorberende pleisterlaag - Acosorb.
Bekijk alle technische specificaties van onze akoestische producten. Akoestische oplossingen voor nieuwbouw en renovaties. De diensten van Acosorb worden regelmatig toegepast bij nieuwbouw- en renovatieprojecten, maar ook bij bestaande situaties. Samen met architecten en opdrachtgevers wordt er gekeken hoe de akoestiek optimaal kan worden verbeterd.
Akoestische panelen, scheidingswanden en opzet wanden kopen bij Kantoorinrichtingkopen.nl.
223 Beoordelingen 89., Bekijk alle producten Akoestische belcellen 9 Akoestische lampen 9 Akoestische oplossingen zitten werken 50 Akoestische plafondpanelen 25 Akoestische roomdividers 10 Akoestische scheidingswanden 95 Akoestische vergaderruimtes / werkruimtes 29 Akoestische wandpanelen 37 Bureau opzet wanden akoestisch 68 Bureau opzet wanden 21 Flexibele scheidingswanden 15.

Contacteer ons