Meer resultaten voor groendak

 
groendak
sedumdaken
Zo verminderen de stookkosten, dragen de sedumdaken bij aan meer groen, verbetert de luchtkwaliteit en biodiversiteit, spelen de sedumdaken een belangrijke rol als waterbuffer. Vanwege de geringe opbouw, zijn deze op de meeste daken toepasbaar plat of schuin tot 45 daar het gewicht circa tussen de 50 en 100 kg ligt per vierkante meter. De prijzen verschillen van opbouw tot opbouw. Zo kost een sedumdak met stekken ongeveer 30 tot 50 euro/m, voor sedummatten is het ongeveer 40 tot 70 euro/m. Deze prijzen zijn wel afhankelijk van onder ander bereikbaarheid, grootte en hoogte van het dak. Voor een juiste offerte kan u best contact met ons opnemen. Semi Extensieve Groendaken.
Hoe warm wil je het binnen hebben.
Ga naar de webshop en bekijk onze modellen. Van wat worden pellets gemaakt? Deze worden gemaakt van zuiver zagemeel houtafval afkomstig uit zagerijen. Er zit geen lijm of ander bindmiddel in. Door de harsen die het hout bevat kan het zagemeel dus in korrelvorm geperst worden en blijft het geheel de pellet mooi van vorm. Komt er veel stof vrij bij het gebruik van een pelletkachel? Eigenlijk niet, de deur van een pelletkachel moet nooit opengedaan worden.Tenzij om te kuisen. Het is een volledig gesloten verbrandingskamer. Er kan nooit stof roet, of vonken vrijkomen en op de vloer vallen of in de ruimte terecht komen. Hoeveel pellets ga ik verbruiken? Dat is afhankelijk van het stookgedrag en regime snachts braden of niet Hoe warm is het buiten? Hoe warm wil je het binnen hebben. Hoe goed is de woning geisoleerd? Wat is het vermogen van je kachel? Is de kachel met of zonder kanalisatie? Men kan alleen ZEKER zeggen wat het min. verbruik van een kachel per uur kan zijn! Kachel s nachts laten branden of niet?
Wat is een groendak?
Groendak: prijs en premies. De aanleg van een groendak kost tussen de 40 en 200 euro/m, afhankelijk van de planten die je kiest, je oorspronkelijke dakbedekking enzovoort. Een intensief ecodak aanleggen kost al snel dubbel zoveel als een extensief ecodak. Lees meer
dakwerken naessens
Groendak Vlaanderen.be.
U bevindt zich op: Groendak. Energiezuinig en duurzaam ver bouwen. Groendaken zijn daken waarvan de dakbedekking hoofdzakelijk bestaat uit levende planten. Het zijn meestal plantensoorten die goed bestand zijn tegen wind, hitte, vorst en uitdroging. maakt de omgeving mooier. levert een positieve bijdrage tot de waterhuishouding. heeft een luchtzuiverend en klimaatzuiverend effect. zorgt voor een langere levensduur van de dakbedekking. verhoogt de brandveiligheid. Een volledig groendak zorgt er in bepaalde gevallen voor dat u geen regenwaterput moet installeren bij nieuwbouw of herbouw. Maar ook een gedeeltelijk groendak kan interessant zijn: het volume van de regenwaterput moet dan niet zo groot zijn. Sommige gemeenten geven een subsidie voor de aanleg van een groendak. De voorwaarden kunnen verschillen van gemeente tot gemeente. Met de online premiezoeker opent in nieuw venster kunt u nagaan of uw gemeente zo'n' subsidie geeft u vindt groendak onder de rubriek 'plaatsen, verbeteren of vervangen van '' dak.
kostprijs
Groendak: types voor- en nadelen Mijn-dakwerker.be.
Wil je vooral mossen, vetplantjes en kruiden op het dak, dan kies je best voor een extensief groendak. Wil je vooral begroeiing met grassen, stuiken of bomen, dan is een intensief groendak meer iets voor jou. Zon intensief groendak is wel duurder en zwaarder waardoor de dakconstructie zeker voldoende draagkracht moet hebben.
groeneplan.be
Extensief groendak: prijs voordelen Dakconstructie.be.
Beschermt tegen hevige regen: de planten vormen een buffer tegen regen en vocht. Verhoogt de levensduur: de groene bedekking beschermt het dak tegen UV-stralen. Deze daken kunnen ook gerecycleerd worden. In vergelijking met traditionele daken gaan ze gewoon langer mee. Brandveilig: een groendak beschermt tegen brand. Geluidisolatie: de vetplanten en het gras zorgen voor een geluidsbuffer. Goedkoop: het vraagt een gematigde technische kost. Een extensief groendak is daarom relatief goedkoop. Daarnaast zijn er ook lokale en nationale subsidies te verkrijgen, waardoor voor groendaken. Subsidies voor groendaken. In bepaalde gemeentes kan je subsidies krijgen voor groendaken. Trek na bij je gemeente of dit het geval is. Daarnaast zijn er ook via de Vlaamse overheid premies te krijgen voor groendaken via de Renovatiepremie. Hierdoor wordt de prijs van een groendak nog heel wat interessanter.
groen dak zonnepanelen
Groendak - premie aanvragen Gemeente Brecht.
Ze kunnen ingericht worden als bijkomende tuin en vormen zo nieuwe gebruiksruimten.Ze leveren een positieve bijdrage tot de waterhuishouding, hebben een lucht- en klimaatzuiverend effect en brengen een klimaatverbetering teweeg. Een groendak zorgt voor een langere levensduur van de dakbedekking, geluids- en thermische isolatie en brandveiligheid.
zonnepanelen.net
De beste ondergrond voor groendaken - IKO nv.
Daarom is het hier belangrijk dat naast de dakbedekking ook de onderliggende dakstructuur voldoende stevig is. Extensieve groendaken zijn daarentegen begroeid met planten zoals mossen, kruiden en vetplanten sedumdak. Een extensief groendak dient niet om frequent te belopen en kan daarom ook geplaatst worden op een dakstructuur die minder draagkrachtig is. Bekijk onze gids voor onderhoud van het platte dak. Maar welk groen dak u ook aanlegt., u kan altijd profiteren van deze grote voordelen.: Een goede isolerende werking zowel thermische als geluidsisolatie. Een groendak vergt amper onderhoud. De levensduur van uw dakbedekking wordt al snel verdubbeld door de beschermende werking van een groendak.
autowaarde
Premie groendak stad Diest - Stad Diest.
plan met aanduiding van de situering van het groendak. technische informatie opbouw over het gekozen groendaksysteem. factu u r en betreffende de aanleg van het groendak, met duidelijke vermelding van naam en adres, datum en totale kostprijs. Wet- en regelgeving. Aanvraagformulier premie groendak.
De voor- en nadelen van een groendak Zimmo.
Wat is de kostprijs? Jef van Groendak wist ons alvast te vertellen dat, afhankelijk van de totale oppervlakte en de hoogte van je dak, je voor de standaardversie dus een extensief sedumdak, tussen de 50 à 70 euro/m2 betaalt. Voor een intensieve versie zit je rond de 120 euro/m2.
Groendak en stabiliteitsonderzoek subsidie - Gemeente Lochristi.
Groendak en stabiliteitsonderzoek subsidie. Groendak en stabiliteitsonderzoek subsidie. Een groendak is een dak dat bedekt is met planten. Het is meer dan alleen maar een tuin boven je hoofd. Afhankelijk van het soort beplanting en het concept, spreken we over extensieve en intensieve groendaken.

Contacteer ons