Meer resultaten voor isoleren

 
isoleren
Hoe een bestaande muur isoleren? Habitos.be. Habitos logo.
Hoe een bestaande muur isoleren? Hoe een bestaande muur isoleren? Wanneer iemand een huis koopt is het soms moeilijk te zien of de muren geïsoleerd zijn of niet. Je kan er meestal van uitgaan dat de muren van huizen van voor 1970 nauwelijks geïsoleerd zijn.
Een hellend dak isoleren en afwerken Gyproc.
Je hellend dak thermisch isoleren. We raden aan om géén Gyproc onder je hellend dak zonder dat je isolatie hebt geplaatst. Je dak isoleren verhoogt niet alleen je wooncomfort, maar helpt je ook heel wat euros besparen op je energiefactuur.
Dakisolatie: alles wat je moet weten ISOVER.
Glaswol staat ervoor bekend om - in tegenstelling tot andere isolatiematerialen - zowel thermisch als akoestisch uitstekend te isoleren. Een met glaswol geïsoleerd hellend dak werkt volgens het massa-veer-massaprincipe: twee massas worden ontkoppeld door een soepel isolatiemateriaal dat optreedt als geluidsabsorberende veer.
Premie voor isolatie van een buitenmuur langs de buitenzijde Vlaanderen.be.
U bevindt zich op: Premie voor isolatie van een buitenmuur langs de buitenzijde. Premie voor isolatie van een buitenmuur langs de buitenzijde. Als u de buitenmuren van uw woning of appartement laat isoleren, kunt u daarvoor bij Fluvius een premie aanvragen. Deze premie geldt alleen voor de isolatie aan de buitenkant van een buitenmuur.
Waarom uw fundering isoleren een uitstekend idee is - Soprema België.
GEMADRAIN: XPS-isolatie met noppenfolie. Normaal gezien plaatst u XPS en daarop noppenfolie om de isolatieplaten te beschermen. Maar de Gemadrain bevat beide al. Zo bespaart u tijd en een extra werkgang, want u moet geen extra folie aanbrengen. De plaatsing is dus ook nog eens extra voordelig. XPS SL: Dit type isolatie is drukvast, vochtbestendig, maatvast, 100 recycleerbaar en bevat een klimaatvriendelijke CO2-technologie. XPS SL zal worden geproduceerd op onze gloednieuwe Ambior-site! XPS PROTECT ARTIC C: XPS-isolatie met esthetische gecementeerde afwerking. Aangeraden bij isolatie van funderingsmuren boven het maaiveld. Isolatie van uw funderingen: zeker de moeite waard. U merkt het: SOPREMA biedt een breed aanbod aan isolatie dat geschikt is om de fundering te isoleren.
Premie voor het isoleren van daken, muren en vloeren Overijse.
De subsidie voor het isoleren van dak, muur of vloer is enkel van toepassing bij een bestaand gebouw ouder dan 5 jaar na verlenen stedenbouwkundige vergunning. De premie bedraagt 15 % van de totale kostprijs met een maximum van 50000, EUR per aanvraag.
Je gevel isoleren langs buiten Cedral.
Het is immers perfect mogelijk om je huis aan de buitenkant te isoleren zonder hinderende breekwerken. De gevel kan met een relatief beperkt budget en zonder bijkomende funderingswerken van een laag isolatie voorzien worden. Bovendien vragen de dunne leien niet veel opbouwhoogte en kan je je gevel maximaal isoleren zonder de rooilijn-eis te overschrijden.
Na Isoleren Muur - Spouwmuurisolatie - Muurisolatie Nu-isoleren.be.
BCCA certificatie voor onafhankelijk vastgesteld vertrouwen in gekwalificeerde dienstverlening. De muur na isoleren om te kunnen genieten van een lagere energiefactuur? Vraag hier uw offerte aan. Na isoleren spouwmuur Vakkundig gecertificeerd Voor optimaal comfort behaaglijke warmte. Nu-Isoleren.be is uw isolatiebedrijf.
Warmte-isolatie - Wikipedia.
De verwoesting door brand van de Londense Grenfelltoren in 2017 was te wijten aan de toepassing van brandbaar isolatiemateriaal waardoor de toren versneld vlam vatte. In Nederland worden door een normcommissie van het normalisatie instituut NEN normen opgesteld voor de brandveiligheid van isolatiemateriaal, maar in 2021 is deze commissie niet onafhankelijk gebleken en wordt deze ook beïnvloed door producenten van isolatiemateriaal.

Contacteer ons