Resultaten voor kostprijs

 
kostprijs
Kostprijs van hoortoestellen Hoorcentrum Aerts.
Kostprijs van hoortoestellen. Wat omvat de prijs van een hoorapparaat? De prijs die u aan een hoorapparaat betaalt, omvat veel meer dan alleen de prijs van het hoorapparaat zelf. Zo zitten in de prijs van een hoorapparaat ook heel wat extra services inbegrepen.
Jan Yperman Ziekenhuis Over de kostprijs.
Forfaitair bedrag voor geneesmiddelen. Per dag wordt er bij wet een forfaitair bedrag ten laste gelegd van de patiënt als aandeel in de terugbetaalbare geneesmiddelen, ongeacht of je er krijgt toegediend. De rest van de kostprijs valt ten laste van het ziekenfonds.
Wat is een kostprijs? Origoo: Ontdek je ware boekhoudsoftware.
Een kostprijs verwijst zoals de naam al aangeeft naar de kosten om een product of dienst te fabriceren en te leveren aan de klant. De kostprijs bestaat uit zowel de directe als indirecte kosten. Er zijn verschillende redenen om de kostprijs vast te stellen.
Kostprijs Psychiatrisch dagziekenhuis Zorgaanbod Sint-Maria Halle.
Werken bij ons. U bent hier: Home. Hoe werken we? In de prijs is een middagmaal inbegrepen. Het ziekenfonds komt tussen in de globale kostprijs. Het te betalen remgeld is afhankelijk van het statuut van de persoon. Terug naar boven.
Kostprijs Patiënten.
Cafetaria en shop. Dag en meerdaagse opnames. Rechtsverhoudingen ziekenhuis / beroepsbeoefenaars aansprakelijkheid. Contacteer de opnamedienst. Een afspraak in het ziekenhuis. Raadpleging en onderzoek. Rechtsverhoudingen ziekenhuis / beroepsbeoefenaars aansprakelijkheid. Kostprijs in een notendop. Remgeld op de verblijfskosten. Andere leveringen en diverse kosten.
De interne kostprijs van je medewerkers instellen: Teamleader Focus. Icons/100/checkmark_outline. Icons/100/checkmark_outline. Icons/100/checkmark_outline.
Ook niet-factureerbare werknemers kunnen in deze algemene kosten worden opgenomen. Hoe stel ik in Teamleader Focus mijn interne kostprijs in? Eerst en vooral: enkel Teamleader Focus admins met toegang tot Medewerkers en Projecten kunnen een interne kostprijs per medewerker instellen.
Kostprijs Woonzorgnetwerk Vincenthove.
5431, EUR per dag. 5075, EUR per dag. 8482, EUR per dag. Supplementen: persoonlijke was, remgelden dokters, medicatiekosten, kapper, telefoon. Deel deze pagina. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. All rights reserved. Created with by de facto image building Privacy policy Sitemap Contact.
Advies op maat voor overlaters Agentschap Innoveren en Ondernemen. vlaio-loading-full.
Prijs: 1.135 excl. btw dankzij de steun van het Vlaams Agentschap Innoveren Ondernemen. Meer informatie op overnamemarkt.be. Stel je vraag aan UNIZO. De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van opleidingen en adviezen.
V-TEST: Vergelijk de energiecontracten in Vlaanderen VREG.
U kunt voor aardgas en elektriciteit twee verschillende leveranciers kiezen. Meestal zal dat zelfs voordeliger zijn. Kolom Vergelijk details. Hier kan u kiezen welke energiecontracten u wil vergelijken. Vink de contracten aan, en klik boven de kolom op 'Vergelijk. In deze kolom krijgt u een overzicht van alle energiecontracten die de energieleveranciers in Vlaanderen aanbieden.

Contacteer ons